Kwaliteit is voor mij belangrijker dan kwantiteit,het komt erop aan onze dieren zo goed mogelijk te voederen met de plantaardige gewassen geteeld op onze boerderij.

Wij doen een grote inspanning om de waterkwaliteit en het imago van de landbouw te verbeteren.Zo wordt er 12 meter langs de waterlopen niet bemest.

In de voeding van de dieren gaat niets waarvan ik de oorsprong niet ken.
Ras,voeding,verzorging en antistress zijn vier belangrijke elementen in het leveren van vers vlees van topkwaliteit.

Onze runderen zijn van het witblauwe ras,gekend voor zijn uitstekende smaak en malsheid,aangeprezen door diverse sterrenchefs zoals Peter Goossens,.......
Al het rundsvlees dat in de hoeveslagerij verkocht wordt is van vrouwelijke runderen die minstens drie zomers in de weide gelopen hebben,dit bevordert de mooie rode kleur en de smaak van het vlees.

In de winter verblijven al onze runderen,varkens,schapen en kippen in de stal in ruime ingestrooide loopboxen.

Onze dieren vervoeren we zelf rechtstreeks naar het slachthuis,daardoor zijn ze minder gestresseerd en krijgen we gegarandeerd mals vlees.